Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Blitz-Blätterteig
- 250 g Butter, in kleinen Stücken (1-2 cm), gefroren
- 320 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Wasser, kalt
- ¾ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 2 EL Kräutermischung, getrocknet
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Schmand
- 4 Wiener Würstchen (à ca. 10 cm)
- 1 Ei, verquirlt
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1273 kJ / 304 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 0.8 g
Alternative recipes
Kartoffel-Flammkuchen
40 Min
Käseecken zum Zupfen
1 Std. 50 Min
Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen
1 godz. 20 min
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 godz. 10 min
Blumenkohl-Schnitzel-Quiche
1h 25 phút
Camembert-Soufflé
45min
Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
2 godz. 30 min
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40 Min
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1h 30min
Partyring
2h
Spinat-Frischkäse-Pfannkuchen-Wrap
1h
Salami-Pizza mit Käserand
1 Std. 50 Min