Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Radieschenquark
- 2 Bund Radieschen, Blätter entfernt
- 250 g Quark, 20% Fett
- 200 g Schmand
- 2 Pck. Kresse, abgezupft
- 10 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
Nudelpuffer
- 400 g Fadennudeln
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 4 Eier
- 50 g Milch
- 70 g Mehl
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2674 kJ / 638 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 32 g
- Fibre
- 5.5 g
In Collections
Alternative recipes
Paprika mit Nudel-Mozzarella-Füllung
1h
Veggie-Rolls
45min
Pizza mit Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Pizza-Profiteroles
2h
Brotfrikadellen
25 min
Reisbratlinge mit Apfel-Radieschen-Quark
2h
Paprika mit Kartoffelfüllung
1 Std. 30 Min
Spaghetti-Omelette mit Tomaten-Oliven-Sauce
1h
Weiße Pizza mit Rucola
1 godz. 35 min
Möhren-Bratwurst-Spieße mit Kartoffeln und Zwiebelsauce
1h 15min
Käseecken
2h 30min
Käse-Schinken-Pfannkuchen
40min