Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 280 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Haferflocken, zart und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 ½ TL Salz
- 3 EL Olivenöl
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 200 g Kasseler, gepökelt und geräuchert, in Stücken
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 500 g Wasser
- 350 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 914 kJ / 218 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1h
Porree-Schinken-Taler
2 Std. 10 Min
Sauerkraut-Blechkuchen
1u. 10min
Hot-Dog-Faltenbrot
1 Std. 35 Min
Vanillering
4 godz.
Schwarzwurzel-Schinken-Auflauf mit Kartoffeln
1h
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1h 30min
Nürnberger Fladen vom Grill
2 Std. 10 Min
Käse-Kräuter-Striezel
1 Std. 35 Min
Watruschki
1u. 40min
Hackfleisch-Nudelrolle
1h 30min