Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 280 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Haferflocken, zart und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 ½ TL Salz
- 3 EL Olivenöl
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 200 g Kasseler, gepökelt und geräuchert, in Stücken
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 500 g Wasser
- 350 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 914 kJ / 218 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Mettröllchen mit Chilisauce
1 godz. 15 min
Herzhaftes Osterei
1h 30min
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1h
Sauerkraut-Blechkuchen
1h 10min
Dinkel-Grünkohl-Brot mit Mettwürstchen
2h 45 min
Laugen-Zwiebel-Käse-Brötchen
1 godz. 40 min
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1h 10min
Knusprige Baconschnitten
3 Std. 40 Min
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1 godz. 20 min
Hackfleischschnecken
1h
Käse-Kräuter-Striezel
1h 35 min
Hot-Dog-Faltenbrot
1h 35 min