Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di vongole veraci
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di acqua
- 320 g di spaghetti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2411.3 kJ / 576.3 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Carbohydrates
- 68.9 g
- Fat
- 19.9 g
- Saturated Fat
- 2.4 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 303.6 mg
Alternative recipes
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min
Linguine allo scoglio
40min
Pasta ai frutti di mare (Bimby Friend)
35min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Sautè di cozze e vongole
40min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30min
Pasta risottata alle vongole
1h
Pasta panna e salmone
30min
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50min
Spaghetti alle vongole (Bimby Friend)
40min
Spaghetti al tonno
40min
Pepata di cozze
45min