Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di vongole veraci
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di acqua
- 320 g di spaghetti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2411.3 kJ / 576.3 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Carbohydrates
- 68.9 g
- Fat
- 19.9 g
- Saturated Fat
- 2.4 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 303.6 mg
Alternative recipes
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min
Pasta risottata alle vongole
1h
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Linguine allo scoglio
40 Min
Cocktail di gamberi (TM6)
1 Std. 30 Min
Bucatini con le canocchie
35min
Pasta ai frutti di mare (Bimby Friend)
35min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo
30 Min
Sautè di cozze e vongole
40 Min
Spaghetti alle vongole (Bimby Friend)
40 Min
Spaghetti al tonno
40 Min