Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolle a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 6 foglie di basilico fresche
- 480 g di pasta secca
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1682.1 kJ / 402 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Carbohydrates
- 66.7 g
- Fat
- 9.7 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodium
- 205.8 mg
Alternative recipes
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Pasta al pomodoro
55min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45min
Pasta al pomodoro con chorizo
25min
Gnocchi al pomodoro
1h 30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Spaghetti pomodoro e speck
35min