Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 100 g Gouda, in Stücken
- 200 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano
- 1 Knoblauchzehe
- 125 g Mozzarella (1 Kugel), in Stücken
- 200 g Tomaten, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Rucola
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2283 kJ / 545 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 5.1 g
Alternative recipes
Pizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1j 20 menit
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10 min
Pizza Vier Jahreszeiten
1j 30 menit
Mariniertes Gemüse
4 Std.
Paprika-Pizza
1h 55min
Gemüsepizza
1 Std. 40 Min
Rom - Pizzataler
1j 30 menit
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1j 25 menit
Mediterraner Flammkuchen
35 Min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 Std. 45 Min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1j