Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 200 g Mehl
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 70 g Wasser, kalt, evtl. mit Eiswürfeln kühlen
- ½ TL Salz
Belag
- 4 Knoblauchzehen
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 2 EL Rosmarinnadeln
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 150 g Schmand
- 2 EL Olivenöl
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 377 kJ / 90 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0.7 g
Alternative recipes
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 25 Min
Pikanter Brotkuchen mit Salbei
45min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45 min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 Std.
Kartoffel-Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
2h 15min
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2h 20min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Weiße Pizza mit Rucola
1 godz. 35 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min