Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g de yaourt nature
- 800 g de lait entier
- 40 g de sucre en poudre
- 250 g d'eau
-
30
g de jus de citron fraîchement pressé (1/2 citron)
or 1 c. à café d'acide ascorbique en poudre (vitamine C)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12h
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5 min
Yaourt à la grecque miel et noix
12 godz. 20 min
Yaourt à la vanille
12 godz. 20 min
Caramel liquide
25min
Crème dessert au caramel
1 godz.
Yaourt à la vanille
12 godz. 20 min
Yaourt à la grecque miel et noix
12 godz. 20 min
Sauce au caramel
1h 30min
Yaourt aux fruits rouges
12 godz. 20 min
Yaourt à la myrtille
13 Std.
Yaourt au lait de chèvre
13 Std.