Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de cassonade
- 200 g de bouillon de bœuf
- 30 g de concentré de tomate
- 30 g de moutarde de Dijon
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
-
¼
c. à café de piment de Cayenne en poudre (pour une version piquante)
or ¼ c. à café de paprika doux - 1 piment rouge de petite taille, en rondelles
- 2 cives, en rondelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 380 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce cocktail
10 Min
Sauce bordelaise
45 min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1sa 15 dk
Ketchup maison
35min
Sauce au vin doux
55 min
Sauce barbecue
25 Min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12h
Sauce au poivre
25 Min
Welsh au stilton
35min
Sauce béarnaise
40 min
Rillettes de porc et de canard
7h
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30 min