Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Gelatina
- 150 g di vino rosso
- 100 g di zucchero
- ½ bustina di pectina liquida, per confetture 2:1 (per 500 g di frutta)
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 1 chiodo di garofano
- 1 baccello di cardamomo, solo i semi estratti
Biscotti
- 150 g di zucchero
- 350 g di farina
- 250 g di burro, morbido, a pezzi
- 2 cucchiaini di zucchero vanigliato
- 1 pizzico di sale
- 1 albume di uovo
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 454 kJ / 109 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 6 g
Alternative recipes
Biscotti milanesini
3 godz.
Polenta ticinese
45 min
Pollo con asparagi e riso
45 min
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
No ratings
Biscotti di linz
3h 15min
Panini del 1° Agosto
1h 10 phút
Torta di carote
1h 10 phút
Torta di Pasqua
1h 45min
Purea di mele per la dispensa
No ratings
Tiramisù
5h 40 min
Cake bagnata all'arancia
1h 30min
Purea di patate
45 min