Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di latte
- 75 g di burro, a pezzi
-
¾
di cubetto di lievito fresco (ca. 20 g), sbriciolato
or 1 ½ bustina di lievito secco (10 g) - 500 g di farina
- 3 cucchiai di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di uvetta sultanina, messa per un’ora in ammollo nell’acqua calda, strizzata
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- 1 - 2 cucchiai di mandorle affettate a lamelle
- 1 cucchiaio di granella di zucchero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 10 g
Alternative recipes
Biscotti milanesini
3h
Torta di carote argoviese
2h
Crema Thermomix®
45 min
Torta di pane
1h 20min
Polenta ticinese
45 min
Corona dei Re Magi con uvetta
1j 55 menit
Crema Thermomix®
45 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Cake al limone
1h 5min
Treccia bernese
1h 45min