![Fastenwähe di Basilea Fastenwähe di Basilea](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1fdc47c9-890d-4e9f-a5d3-0392ae200017/Derivates/4d9cba3d-65a9-4b3f-829c-e0c0e8fbc99c.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di latte
- 175 g di burro, a pezzi
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
or 1 bustina di lievito secco (7 g) - 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina
- 2 cucchiaini di sale
- 1 tuorlo d'uovo, sbattuto
- 1 cucchiaio di semi di cumino (optional)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1134 kJ / 271 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Polenta ticinese
45 Min
Senape con miele e peperonciono
No ratings
Polenta ai porri con topping di castagne
No ratings
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Salsa alla senape
5 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Brezel (Cialde croccanti)
2 Std. 30 Min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1 godz.
Polpette in salsa spagnola
55min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1 Std. 35 Min