Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de sucre
- le zeste de citron, d'un citron bio, finement râpé
- 250 g de beurre, mou, coupé en morceaux et un peu plus pour le fer à bricelets
- 3 œufs
- 1 pincée de sel
- 500 g de farine
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 101 kJ / 24 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Gâteau des rois
1h 55min
Moutarde de Bénichon
40 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Pain paysan
3 Std.
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Pain tessinois
1u. 50min
Knöpflis
50 min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45 min