Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta
- 300 g di farina
- 100 g di acqua
- 100 g di olio di semi di mais
- 10 g di sale
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
Ripieno
- 50 g di Fontina a pezzi (2 cm)
- 150 g di salame, tipo Milano a pezzi (2 cm)
- 300 g di foglie di spinaci fresche, lessate e ben strizzate
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di panna, min. 30% di grassi
- 1 uovo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1690 kJ / 404 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Carbohydrates
- 31.3 g
- Fat
- 25.4 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 dk
Crostata di mele
1sa 15 dk
Focaccia con pomodori
40 dk
Insalata di gamberoni alla siciliana
40 dk
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Verdure ripiene
1sa 20 dk
Pizza Margherita
2 Std.
Crostata di mele
1sa 15 dk
Knöpfli
50min
Torta salata di spinaci
55min
Zuppa di zucca
35 dk
Hamburger di broccoli con salsa di rapanello
1sa