Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Cake
- 250 g di nocciole
- 150 g di cioccolato fondente, a pezzi (3 cm)
- 200 g di zucchero
- 125 g di burro, non salato, morbido
- 120 g di farina bianca
- 4 tuorli d'uovo
- 1 ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 2 pizzico di sale
- 4 di albumi d'uovo
Decorazioe
- 100 g di panna intera
- 80 g di uva, rosa
- 1 cucchiaio di zucchero
- 1 pera, a fettine (5 mm)
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 339 kJ / 1409 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 23 g
Alternative recipes
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Dip di datteri e curry
5 Min
Base per pizza
49h 30min
Cookies alle gocce di cioccolato
50 min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Birchermüesli
1h 10min
Salsa ai lamponi
10 Min
Ciambellone veloce allo yogurt
40 min
Torta alla panna
45 min
Knöpfli
50 min
Cake bagnata all'arancia
1h 30min