Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Cake
- 250 g di nocciole
- 150 g di cioccolato fondente, a pezzi (3 cm)
- 200 g di zucchero
- 125 g di burro, non salato, morbido
- 120 g di farina bianca
- 4 tuorli d'uovo
- 1 ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 2 pizzico di sale
- 4 di albumi d'uovo
Decorazioe
- 100 g di panna intera
- 80 g di uva, rosa
- 1 cucchiaio di zucchero
- 1 pera, a fettine (5 mm)
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 339 kJ / 1409 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 23 g
Alternative recipes
Biscotti al vin brûlé
2h 40min
Esperienza culinaria
2 Std.
Senape di fichi
1 Std.
Insalata di couscous
50 Min
Chips croccanti con guacamole
1 Std.
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min
Panpepato lucernese
55min
Focaccine fantasia
2h 5min
Torta di Linz
No ratings
Pollo al miele e lime con riso
40 Min
Cake bagnata all'arancia
1 Std. 30 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min