Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Cake
- 250 g di nocciole
- 150 g di cioccolato fondente, a pezzi (3 cm)
- 200 g di zucchero
- 125 g di burro, non salato, morbido
- 120 g di farina bianca
- 4 tuorli d'uovo
- 1 ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 2 pizzico di sale
- 4 di albumi d'uovo
Decorazioe
- 100 g di panna intera
- 80 g di uva, rosa
- 1 cucchiaio di zucchero
- 1 pera, a fettine (5 mm)
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 339 kJ / 1409 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Crostata di mele
1sa 15 dk
Biscotti milanesini
3sa
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min
Bastoncini alle nocciole
1 Std. 50 Min
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Torta di Pasqua
1 godz. 55 min
Cupcake con lamponi e cocco
2 Std. 20 Min
Pancake americani
40 min