Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Hirse
- 100 g Amaranth
- 50 g Reis
- 150 g Buchweizen
- 600 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl, glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
- 100 g Kastanienmehl
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
-
2
TL Johannisbrotkernmehl
or 2 TL Guarkernmehl - 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 TL Backpulver
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 3 g
Alternative recipes
Bunte Gemüsenudeln mit Pesto
45 min
Dinkel-Pizza
2 Std. 10 Min
Menü: Gefülltes Schweinsnierstück mit Kartoffel-Pastinaken-Stampf, Mandarinen-Gugelhopf
2h 30 min
Amaranthcreme mit Kirschen und Hanf
35 min
Vollkornbrot
4h
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45 min
Vollkornbrot
4h
Hirsenmehlbrot
1h 45 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h 20 min
Gluten- und getreidefreie Brötchen
1h 20 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 Std. 10 Min
Bananen-Sorbet
5min