Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g pflanzliches Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprika edelsüss
- 4 Pouletschenkel, mit Haut und Knochen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenpurée
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Schinkenwürfel, roh
- 400 g Champignons, frisch
- 300 g Rindsfond
- 2 Zweige Rosmarin, frisch
- 1 Zweig Thymian, frisch
- 30 g Wasser
- 20 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2725 kJ / 650 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 48 g
- Fibre
- 3.5 g
Alternative recipes
Crevettencurry
35 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min
Hackbraten mit Pilzen
1j 30 menit
Boeuf Bourguignon
2h
Stroganoff
45 Min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1h 40min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 Min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1j 30 menit
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Züri-Gschnätzlets
50 menit