Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 2 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
- Wasser zum Kochen
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 1.8 g
Alternative recipes
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14h
Bündner Capuns
35min
Knöpfli
50min
Knöpfli
50min
Vermicelles
3u. 15min
Focaccia mit Oliven
2u. 20min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1 Std. 10 Min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Fondue moitié-moitié
20min
Emmentaler Meringues
2h 15 min.