Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di latte
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
or 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Pan brioche
9 godz. 30 min
Pan Brioche
5ωρ.
Paté di olive
10 Min
Grissini
2 Std.
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
No ratings
Pane di frumento e farro
12u.
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Panini Pita
2 Std.
panini al latte
2 Std. 5 Min
Treccia bernese
1h 45min