Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco (½ cubetto), sbriciolato o 2 cucchiaini di lievito
or 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - farina per pane per infarinare
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- burro, non salato per imburrare
- 1 tuorlo d'uovo, sbattuto, per spennellare
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Pan Brioche
8 godz.
Pan Brioche
5h
Limoncello
192h 30min
Crema Thermomix®
45 min.
Zuppa di farro alla contadina
50min
Creste di gallo all'anice
No ratings
Salsa olandese
15 min.
Flammkuchen con patate
1h 30 min
Mini calzoni
No ratings
Canestrelli
No ratings
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Focaccia croccante
2hod. 10min