Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salsa al caramello salato
-
250
g di zucchero
or 250 g di zucchero di canna - 200 g di panna, min. 30% di grassi
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro, molto freddo, in 1 pezzo (circa 60 mm x 40 mm x 10 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di aceto
Gelato
- ½ stecca di vaniglia, solo i semini
- 600 g di latte
- 200 g di panna intera
- 30 g di zucchero
- 6 tuorli d'uovo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 33 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Bavarese alle nocciole
6 godz. 40 min
Confettura di mele e mandorle tostate per la dispensa
No ratings
Gelato al miele
No ratings
Caramelle toffee
2h
Croccante alle arachidi
1 godz. 30 min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h
Crema gianduia
15 min
Torta di Zugo al kirsch
4 Std.
Barrette energetiche ai cereali e frutta secca
2hod. 30min
Mini-donuts
2 godz. 45 min
Gelato al caramello salato (TM6)
14h