Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaio di sciroppo di malto d'orzo
or 1 cucchiaino di zucchero -
15
g di lievito di birra fresco
or 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro
-
1 - 2
cucchiai semi di sesamo (optional)
or 1 - 2 cucchiaio di semi di papavero
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 41.9 g
- Fat
- 8.5 g
- Fibre
- 2.03 g
In Collections
Alternative recipes
Pane rustico
2 Std.
Crema Thermomix®
45min
Pastina da minestra
10min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Grissini
2 Std.
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Brezel (Cialde croccanti)
2h 30min
Pane per toast
3 Std.
Pane al vino rosso e noci
15 Std. 30 Min
Grissini
1h 20min
Biscotti fiorentini
2 Std.
Canestrelli
No ratings