Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 250 g rote Paprika, in Stücken
- 1 grüne Chilischote, frisch, grühn (siehe Tipp)
- 450 g Rinderhackfleisch
-
300
g Tomate, in der Dose
or 300 g Tomate, frisch, in Stücken - 1 TL Salz
- 1 TL rote Chilisauce, nach Geschmack (siehe Tipp)
- 400 g Kidneybohnen, in der Dose, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1285 kJ / 307 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 7.7 g
In Collections
Alternative recipes
Marmorkuchen
2 godz. 10 min
Gulasch
3 godz.
Zitronenlimonade
5 min
Hackbraten
1h 20 min
Asiatischer Reis mit Eiern und Gemüse
35min
Joghurtkuchen
1h 40 min.
Crêpes
1h 15min
Kürbissuppe, Fisch mit Reis und Gemüse, Apfel-Birnen-Crumble
1h
Risotto
30min
Mayonnaise
5 min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min
Mürbeteig, süß
1 Std. 50 Min