Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 EL Pinienkerne
- 1 EL Olivenöl
- 1 EL Butter
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 4 Stück Chicorée, der Länge nach halbiert
- 175 g Streichkäse (RUPP Feinster Streich mit Blauschimmel)
- 8 Scheiben geräucherter Schinken
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL Cranberrys, getrocknet
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1249 kJ / 298 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 min
Elsässer Zwiebeltarte
1 Std. 50 Min
Saibling mit Zitronensauce, Frühlingspesto und Weizen
45 min
Heidelbeer-Balsamico-Dressing
5min
Fenchelsalat mit rosa Pfeffer
10min
Eier in Dijonnaise
35 min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35 min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 min
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1 godz. 10 min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 min