Moules à la sauce tomate épicée

Moules à la sauce tomate épicée

4.6 16 ratings
Prep. 15 min
Total 45 min
4 portions

Ingredients

  • d'oignons coupés en deux
    120 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    85 g
  • de poivre de Cayenne, moulu
    ½ c. à café
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    1000 g
  • de tomates concassées en conserve
    200 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • de sel
    1 pincée

Nutrition per 1 portion

Calories 257 kcal / 1076 kJ
Protein 6 g
Fat 22 g
Carbohydrates 4 g
Fibre 1.1 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...