Focaccine con cipolle caramellate
TM6

Focaccine con cipolle caramellate

4.6 (19 ratings)

Ingredients

Cipolle caramellate

  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di cipolle rosse in quarti
  • ½ - 1 peperoncino piccante fresco, a listarelle
  • 200 g di zucchero di canna
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di aceto di vino rosso

Focaccine

  • 400 g di acqua
  • 100 g di latte scremato
  • 6 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di zucchero
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di farina manitoba
  • 150 g di farina tipo 00
  • 7 g di sale

Nutrition
per 1 pezzo
Calories
517.7 kJ / 123.6 kcal
Protein
2.3 g
Carbohydrates
21.4 g
Fat
3.2 g
Saturated Fat
0.4 g
Fibre
0.6 g
Sodium
207.3 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes