Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 13.3 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1sa 15 dk
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2h 40 min
Salsa Mornay
20 min
Frittatine muffin al forno
1h
Rosa di Parma
1h 10 min
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2h 55min
Pasta Choux
2 Std.
Cestini dolci con crema al formaggio
30 min
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20 min