Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
120
g de pecorino, coupé en cubes de 2 cm de côté
or 120 g de parmesan, coupé en cubes de 2 cm de côté - 4 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café bombée de gros sel
- 350 g de pâtes sèches, type spaghettoni ou spaghetti
-
150
g de charcuterie italienne à base de joue de porc, type guanciale
or 150 g de pancetta en fines tranches - 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1798 kJ / 430 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Pâtes au jambon et haricots verts
40 min
Pâtes carbonara au chou romanesco
35 min
Spaghetti aux boulettes
1h
Spaghetti carbonara
40 min
Ramen carbonara
25 min
Pâtes au jambon et au chorizo
30 min
Fondue-raclette au mont-d'or
35 min
Carbonara
30 min
Spaghetti carbonara express
25 min
Gnocchis à la carbonara
15min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Tartiflette
1h 15 min