Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Gouda, in Stücken
- 100 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 800 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 600 g Kartoffeln, klein, gut gewaschen
- 800 g Porree, in Stücken (15 cm)
- 50 g Butter, weich und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Mehl
- 20 g Senf
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1650 kJ / 395 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 8 g
Alternative recipes
Blumenkohlgratin
55 min
Rosenkohl-Auflauf
1 Std.
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1 Std.
Gemüseauflauf mit Kartoffeln und Parmesan überbacken
1 Std.
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1 Std.
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1h 40min
Spitzkohlauflauf
1 Std. 20 Min
Kartoffel-Sauerkraut-Auflauf
1 Std. 20 Min
Porree-Schinken-Auflauf
1 Std. 20 Min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 Std. 10 Min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 Std.