Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1300 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
- 10 g Öl
- 200 g Wirsing, in Streifen (1 cm)
- 160 g Linguine
- 100 g Milch
- 120 g Frischkäse
- 150 g gekochter Schinken, in Streifen (5 mm)
- 10 g Zitronensaft
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2902 kJ / 694 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 6.5 g
Alternative recipes
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Wirsing-Pasta
1h
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1h
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50 Min
Grünkohl-Schinken-Nudeln
30 min
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 Min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35min
Spitzkohl-Schupfnudeln
30 min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1h
Kohlrabi-Kartoffel-Stampf
45min