Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto schiacciata
- 150 g di farina tipo 00
- 80 g di farina di segale integrale
- 30 g di burro morbido
- 120 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di scalogno a pezzi
- 200 g di panna acida (30% di grassi)
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 200 g di polpa di anguria a dadini (2 cm)
- 50 g di rucola
- 100 g di prosciutto Serrano a fette sottili
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2726 kJ / 652 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 72 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 8.4 g
Alternative recipes
Focaccine nere
4 Std.
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Pizza di verdure
1 Std. 30 Min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 godz. 35 min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Schiacciatina
2 Std. 20 Min
Ghirlanda di pane golosa
2 Std. 45 Min
Pizza ai frutti di mare
2 Std.
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min