![Schupfnudeln Schupfnudeln](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3882849C-85E7-4805-9DBA-922512B235EF/Derivates/C300145C-C0DE-4409-8D90-9F243178A2A4.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser und mehr zum Kochen
- 800 g mehlig kochende Kartoffeln, mit Schale, ggf. halbiert
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1017 kJ / 242 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 46 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Spätzle
30 min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25 Min
Spinat-Käse-Spätzle
20 min
Schupfnudeln mit Sauerkraut
1 godz.
Kräuter-Kaiserschmarren mit Rahmpilzen
40 min
Nockerl / Spätzle
20 min
Semmelknödel
50 min
Springerle
26 Std. 20 Min
Schupfnudeln mit Sauerkraut
50 min
Grießschnitten mit Mohnzucker
2 Std.
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 min
Grießnockerl
30 min