Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g rote Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- 100 g roter Traubensaft
- 200 g Rotwein
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 400 g Wasser
- 5 Gewürznelken
- 2 Zweige Thymian
- 5 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ⅛ TL Pfeffer
- 6 TL Schmand
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 876 kJ / 209 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 1.2 g
Alternative recipes
Maiscremesuppe
30 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 min
Zucchinicremesuppe
25 min
Spargelcremesuppe
40 min
Gurkencremesuppe
25 min
Kohlrabisuppe
30 min
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50 min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30 min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 min
Senfsüppchen
30 min
Petersiliencremesuppe weiß-grün mit Chips
40 min