Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g Radieschen, halbiert, davon 4 Stück in Scheiben (ca. 3 mm) beiseitelegen
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Wasser
- 20 g Mehl
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zitronenschale
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 885 kJ / 211 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Gurkencremesuppe
25 Min
Rucola Suppe
25 Min
Gurken-Erdäpfel-Dill-Suppe mit Räucherlachs
20 min.
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 Min
Gurkencremesuppe mit Garnelenspießchen
35 Min
Endiviensalat-Suppe
35 Min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25 Min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 Min
Apfel-Karotten-Suppe schnell gemacht
20 min.
Gemüsesuppe bianco
35 Min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 menit
Wirsing-Käse-Suppe
45 Min