Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Kartoffeln, gewürfelt
- 10 g Öl
- ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 Dose Tomaten, geschält (800 g)
- 300 g Wasser
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 1 Porreestange, in dünnen Ringen
- 1 Cabanossi, in Scheiben (ca. 150 g)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1121 kJ / 267 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 7.5 g
Alternative recipes
Sauerkrautsuppe
1 Std.
Bohnensuppe mit Nudeln
40 Min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 Min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 Min
Pannonische Bohnensuppe
50 menit
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55 min
Sauerkrautsuppe
1 Std.
Mexikanischer Feuertopf
45 Min
Graupensuppe
1 Std.
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min