Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Beerenkaltschale
- 500 g Beeren, gemischt, frisch, nach Saison
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 400 g Orangensaft
- 15 - 20 g Zucker
- 1 Zimtstange
- 2 TL Speisestärke
Schneeklößchen
- 2 Eiweiß
- 30 g Zucker
- Wasser zum Kochen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50 min
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1 godz. 20 min
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1 godz. 15 min
Stachelbeer-Crumble
1 Std. 10 Min
Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout
1 Std.
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1 godz. 15 min
Kirschensuppe
2h 30min
Stachelbeer-Sorbet mit Whisky
5hod. 15min
Rhabarberlasagne
1 Std. 10 Min
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25 min
Grüne Grütze mit Puddingcreme
3h
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40min