Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Beerenkaltschale
- 500 g Beeren, gemischt, frisch, nach Saison
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 400 g Orangensaft
- 15 - 20 g Zucker
- 1 Zimtstange
- 2 TL Speisestärke
Schneeklößchen
- 2 Eiweiß
- 30 g Zucker
- Wasser zum Kochen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Kirschensuppe
2h 30min
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1h 15min
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25 min
Gedämpfte Grießstruderl mit Brombeersauce (vegan)
1h 20min
Grüne Grütze mit Puddingcreme
3h
Wurzelgemüse mit Krenhollandaise
55 min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50min
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1h 15min
Hefe-Schoko-Klößchen mit Kirschsauce
1h 30min
Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout
1h
Blaubeer-Pfannkuchen
30min
Lausitzer Hefeplinsen
1h 25min