Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di cetrioli, privati dei semi, a pezzi
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di scalogno, tagliato a metà
- 80 g di cetriolini sott'aceto, sgocciolati
- 2 cucchiai di senape
- 2 cucchiai di aceto di vino rosso
- 30 g di olio neutro (o olio di noci)
- 1 pizzico di pepe macinato
- 300 g di mortadella, a cubetti (circa 1 cm)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1276 kJ / 305 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Insalata di carote
15min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 Min
Insalata di barbabietola con rafano (TM6)
Keine Bewertungen
One-pot pasta alla greca
30 Min
Curry di lenticchie
50 min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Gratin di broccoli e quinoa
1 Std. 10 Min
Insalata greca
25 Min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1 Std.
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 Min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 min