Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di cetrioli, privati dei semi, a pezzi
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di scalogno, tagliato a metà
- 80 g di cetriolini sott'aceto, sgocciolati
- 2 cucchiai di senape
- 2 cucchiai di aceto di vino rosso
- 30 g di olio neutro (o olio di noci)
- 1 pizzico di pepe macinato
- 300 g di mortadella, a cubetti (circa 1 cm)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1276 kJ / 305 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35min
Curry thailandese veloce con pollo
40 min
Chips croccanti con guacamole
1h
Cornetti al formaggio
No ratings
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 Min
Focaccia con pomodori
40 min
Crostata alla pancetta e porri
1h
Insalata nizzarda
40 min
Feta al cartoccio
25 Min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 Min
Insalata di carote
15 min