Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Baby-Karotten ca. Ø 2 cm, 15 cm lang
- 10 g Butter
- 1 EL Honig
- 1 Prise Salz
- 1850 g Wasser
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- ¼ TL Kreuzkümmelsamen, schwarz (optional)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Grundteig für Brot
24h 30min
Trenette mit Pesto
45min
Menü: Gefülltes Schweinsnierstück mit Kartoffel-Pastinaken-Stampf, Mandarinen-Gugelhopf
2h 30min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2 godz. 20 min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Teriyaki-Pouletschenkel
2h 5min
Schokoladenglace
12h
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2 Std. 15 Min
Lauch dünsten (200 g)
20 min
Forellen mit Gemüsereis
45min
Pastateig
1h