Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Pouletfleisch, ohne Haut und Knochen, Sehnenfrei, gewürfelt
- 200 g weisses Gemüse, gemischt (z.B. Sellerie, Zwiebeln, Knoblauch, Lauch), in Stücken
- 4 Stängel Kräutermischung, frisch (z.B. Rosmarin, Thymian, Petersilie), abgezupft
- 150 g Meersalz, grobkörnig
-
100
g Weisswein
or 100 g Wasser - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Nelke
- 5 Koriandersamen
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 685 kJ / 162 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 1.5 g
Alternative recipes
Mango-Chutney
1h
Gemüsebouillonpulver
5h
Pouletcurry
35min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2u. 20min
Curry Madras (Gewürzmischung)
Keine Bewertungen
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Fleischbouillon Paste
45min
Gemüse-Bouillon
10min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55min
Teriyaki-Pouletschenkel
2u. 5min
Marzipan
1 Std. 10 Min
Pulled-Pork im Burger
3 Std.