Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 28 Reispapier für Frühlingsrollen (Ø 16 cm)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Sojaöl und mehr zum Frittieren
- 200 g Hackfleisch, gemischt
- 1 rote Peperoni, in Streifen (5 mm)
- 100 g Lauch, in Ringen (4 mm)
- 100 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 1 EL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 20 g Sojasauce
- 1 EL Sesamöl, geröstet
- ½ TL Salz
- 1 Glas frische Mungobohnensprossen (Abtropfgew. 340 g), abgetropft
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 528 kJ / 126 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Ketchup
45 min
Tirggel
48 Std. 45 Min
Dumplings
45 min
Frühlingsrollen
55 min
Pad Thai mit Poulet
20 min
Pulled-Pork im Burger
3h
Haselnuss-Glacé
6 Std. 20 Min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1 godz. 10 min
Pastateig
1h
Kartoffel-Gnocchi
1 godz. 15 min