Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
-
10
g di aceto di vino bianco
or 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato - 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1268.6 kJ / 303 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Carbohydrates
- 9.3 g
- Fat
- 17.7 g
- Saturated Fat
- 5.5 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 678.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Pollo alla cacciatora
50 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Crauti e würstel
35 Min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 godz. 10 min
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Costine in umido
1h 20 min
Costine di maiale alle verze
1h 20 min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min