Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di farina tipo 00
Ripieno
- 80 g di zucchero
- 3 uova
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di amaretti duri a pezzi
- ½ fialetta di aroma di mandorla
- 50 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
- 1 fialetta di aroma al Rum
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 90 g di burro a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2085.4 kJ / 498.1 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Carbohydrates
- 53.8 g
- Fat
- 29.4 g
- Saturated Fat
- 15.4 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 40.6 mg
Alternative recipes
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45min
Zelten
2h 55min
Fugassa veneta
4h
Zaleti
1h
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 Std.
Muffin all'amaretto
30min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Torta di rose
2h
Crostata di zucca all'amaretto
3 godz. 45 min
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15 min
Manzo all'olio con polentina bianca
3h
Strudel di mele
1h 35 min