Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Semifreddo
- 200 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 20 g di Rum bianco
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 120 g di torrone bianco a pezzi
Salsa al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2117 kJ / 506 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Carbohydrates
- 41.3 g
- Fat
- 35.4 g
In Collections
Alternative recipes
Torta Sacher
3j 30 menit
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 godz. 30 min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5 godz. 30 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min
Semifreddo mandorlato
8h 20min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12h
Brutti ma buoni di Gavirate
1 Std. 55 Min
Salsa tonnata
20 Min