Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Semifreddo
- 200 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 20 g di Rum bianco
- 400 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 120 g di torrone bianco a pezzi
Salsa al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2165.7 kJ / 517.6 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 41.5 g
- Fat
- 36.4 g
- Saturated Fat
- 20.9 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 68.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Vitello tonnato
25h 30min
Salsa tonnata
20min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Dado di carne
45min
Semifreddo allo zabaione
12u. 15min
Crema inglese
15min
Zuppa inglese in verrina
2h 25min
Crème caramel
3h 45min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Bavarese alle nocciole
7h
Vitello tonnato (per 2 persone)
5h 35 phút
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min