Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 200 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
- 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 160 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta corta a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Carbohydrates
- 59.9 g
- Fat
- 11.4 g
- Saturated Fat
- 25.2 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta tonno e olive
35 Min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 Min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 Min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25min
Spaghetti al tonno
40 Min
Penne risottate con verdure
35 Min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min