Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 80 g di pasta secca corta tipo pennette rigate
- 20 g di burro a pezzi piccoli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta tonno e olive
35min
Cottura della pasta
20 min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min
Casarecce risottate al limone
30min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min