Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
-
250
g di formaggio Squacquerone
or 250 g di crescenza - 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 33.2 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Burger buns
4 Std. 40 Min
Tigelle
3 Std. 50 Min
Pizzette
3 Std. 40 Min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Piadina romagnola farcita
55 Min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Piadina al miele
1 Std. 10 Min
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Piadina sfogliata (1 porzione)
40 Min