Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 450 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 400 g di semola di grano duro rimacinata
- 10 g di sale + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cucchiai di passata di pomodoro
- 15 pomodorini ciliegia a metà
- 10 olive
- origano secco, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 40.2 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 2.3 g
Alternative recipes
Pizza napoletana
9 Std.
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia barese
2h 55min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3小时 20 分钟
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3小时 20 分钟
Panzerottini TM6
4 Std.
Cornetto di Matera
4h 30 min
Focaccia a bastone
5 Std.
Panzerotti
5 Std.