Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 450 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 400 g di semola di grano duro rimacinata
- 10 g di sale + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cucchiai di passata di pomodoro
- 15 pomodorini ciliegia a metà
- 10 olive
- origano secco, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 40.2 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 2.3 g
Alternative recipes
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3sa 20 dk
Panzerotti
5h
Focaccia a bastone
5h
Panzerottini TM6
4h
Pucce
7ωρ.
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pettole pugliesi
3h
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Focaccia barese TM6
4h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3sa 20 dk
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min
Pizza napoletana
9 Std.