Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di rabarbaro a fette sottili
- 320 g di riso Carnaroli
- 80 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 20 g di radice fresca di zenzero, grattugiata
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 67.9 g
- Fat
- 14.6 g
- Saturated Fat
- 12.5 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Riso con pollo e menta (Com gà rau thom)
1 godz. 30 min
Gelato al tofu e cioccolato
6h 10min
Gelato al rabarbaro
36h 25min
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Wonton soup
45 min
Pane al curry e paprika
4h 50min
Risotto con mele e funghi
40 min
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2h
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min