Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne trita di manzo (macinata grossa)
- 150 g di birra
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di paprika piccante
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 50 g di peperoncini jalapeño a tocchetti (2 cm)
- 350 g di passata di pomodoro
- 200 - 280 g di fagioli rossi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1734 kJ / 415.5 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Carbohydrates
- 16.5 g
- Fat
- 25.3 g
- Saturated Fat
- 8.2 g
- Fibre
- 88.3 g
- Sodium
- 4.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Pollo alle arachidi
25min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1h 10min
Chili con carne
40 min
Salsa olandese (TM6)
15min
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Tagliatelle cinesi con tacchino in salsa di prugne
1h 30min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Manzo all'Hawaiiana
45 min
Enchiladas
1h 10min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5h
Tortillas di pollo glassato
40 min
Tortillas messicane con maiale
1 Std. 20 Min