Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 60 g de poudre d'amande
- 50 g d'huile de coco non hydrogénée, fondue
- 2 œufs
- 250 g de yaourt au lait de brebis (2 yaourts env.)
- 2 pincées d'extrait naturel de vanille
- 250 g de canneberges déshydratées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 900.4 kJ / 215.5 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 8.8 g
- Saturated Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 9.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Cake citron vert, gingembre et cerise
1h 10 min
Pudding banane-raisin sans sucre ajouté
1h
Zucchini bread noix de pécan et chocolat
1h 20 min
Biscuits à l'avoine
1h
Cookies carotte, orange et flocons d'avoine
40 min
Brownie à la betterave
40 min
Minicakes aux dattes, noisettes et fleur d'oranger
55 min
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
50 min
Scones au son d'avoine
35 min
Petits carrot cakes
45 min
Carrot-cake
1h
Gâteau noix de pécan-sirop d’érable
1h